Mur & Puts

Vi har 8 st murare och två betongare/armerare. Nedan kan du se vad Kalle, Stefan, Martin, Olof, Mats, Ola, Niclas, Robin, Lasse och Sonnie kan hjälpa dig med

Säckaskurning

På Svärdet på Sandgatan har vi på den nyproducerade fasaden säckaskurat ytan. Ytstrukturen på stenen syns igenom och bruket är ofta infärgat.

Metoden passar även väl till att renovera en gammal murad fasad. Hör av dig till oss om du vill veta mera. Klicka på bilden till höger för mer info.

Projektet Svärdet på Sandgatan var en totalentreprenad med många utmaningar. Här gör vi den sista men också mest svåråtkomliga etappen med skylift. Fasaderna har murats från byggställning. Säckaskurningen har gjorts från saxlift och här bomlift för att få en jämn yta utan skarvar. Titta gärna närmare när ni har vägarna förbi och om ni vill ha pris på säckaskurning är det bara att höra av er.

Falkenbergsputs

Renovering av falkenbergsputs på Falkmanska gården. Med handpåslagning har vi renoverat ytan under fönstren. Klicka på bilden för att se mer.

Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att renovera eller nyproducera Falkenbergsputs. Tänk även på att du ofta kan utnyttja ROT-avdraget för denna typ av arbeten.

Falkenbergsputs kan se ut på många olika sätt, nedan visas lite bilder från Falkmanska Gården på Storgatan i Falkenberg. Renoveringen avgränsades till ytan under fönster. Har du en vägg med Falkenbergsputs som du vill ha hjälp med, ring oss så lämnar vi pris på ditt objekt.

Renovering av fasad

Renovering av fasad på aspstigen. Byte av två tegelbalkar och lagning av lösa fogar. Klicka på bilden för att visa mer.

Olof är strax klar med renoveringen av fasaden på Aspstigen. Arbetet är litet och men behöver göras både för utseende och för att skydda fasaden mot frostsprängningar.

-Jag räknar med att vara klar under eftermiddagen. Det har redan gett ett ytterligare jobb av samma typ i området.

En stor del av kostnaden är arbete och det är giltigt för ROT-avdrag. Hör av er till PH om ni vill ha pris på ett liknande jobb.