0346-820 75

Vi är Peterson & Hansson Byggnads AB, vi har varit i branschen i 50 år och är ett av Hallands största byggföretag.

Tjänster

På Peterson & Hansson Byggnads AB, har vi en idé att inget jobb är för litet och inget jobb är för stort för oss.

Nedan ser ni exempel vad vi kan erbjuda. För tillfället pågår en uppstart av denna sidan där vi arbetar med form och på att få in mer bilder, så kom tillbaka för att se lite uppdateringar efter hand. Meddelande kommer på Facebook. Återkom gärna med frågor om det är något ni saknar till jonas@phbygg.se eller bjorn@phbygg.se.

Bygg

Bygg

Altaner, takrenoveringar, kupor, balkonger, friggebodar, attefallshus/tillbyggnader, staket, villor vi bygger allt du kan tänka dig. Klicka här för att se exempel på vad DU kan få hjälp med av oss.

Läs mer

Mur & Puts

Mur & Puts

Vi har 8 st murare och två betongare/armerare. Klicka in här så kan du se vad Kalle, Stefan, Martin, Olof, Mats, Ola, Niclas, Robin, Lasse och Sonnie kan hjälpa dig med.

Läs mer

Lågenergihus

Lågenergihus

PH är certifinerade passivhuskonsulter. Ta hjälp av oss om du vill ha energieffektiva lösningar. Med egen utrustning i form av provtryckningsaggregat och värmekamera ger vi kvitto på att våra åtgärder önskad effekt.

Interiör

Interiör

När du ser våra byggen utifrån missar du det som verkligen skapar värden och livskvalité. Nytt kök, trappa, garderober, listverk, badrum, bastu, innerdörrar sätter guldkant på din tillvaro. Vi hjälper dig gärna att ta fram rationella lösningar som matchar dina önskemål.

Läs mer

ROT

Rot-avdraget

Beställaren avser att utnyttja möjligheten till skattereduktion för hushållsarbeten enligt 67 kap inkomstskattelagen avseende det aktuella uppdraget. Parterna gör den gemensamma bedömningen att arbetena är av den arten att de helt eller delvis är ROT-arbeten eller hushållstjänster som omfattas av dessa regler. Enligt den s k fakturamodellen gäller från den 1 juli 2009 att beställaren ska faktureras hela ersättningen för arbetena och betala hela ersättningen minskad med ett belopp som motsvarar halva arbetskostnaden inklusive moms, dock högst  50 000 kr.

Läs mer

Försäkring

försäkring

På Peterson & Hansson har man jobbat som försäkringsbolagens förlängda arm i över 40 år. – Våra servicebilar är komplett utrustade med allt som behövs för att ta hand om exempelvis vatten-, brand- och inbrottsskador.

Läs mer

Bostadsanpassning

Bostadsanpassningar

Vi utför bostadsanpassningar åt Kommuner och privatpersoner. Ring vårt kontor i 0346-820 75 och fråga om bostadsanpassning.

Läs mer